How to participate

Er zijn een aantal manieren om mee te doen met de Back to Society campagne. In alle gevallen kunt u mailen naar backtosociety@ceruttifilm.nl.

Bekijk de events op deze website. Staat er al een vertoning met match-event in uw stad of regio gepland? Dan zijn er vier mogelijkheden:

  1. Wilt u graag (taal)maatje of mentor worden? Dan raden we u aan een kaartje te kopen voor de vertoning van In Procedure bij de desbetreffende bioscoop. Tijdens het match-event na afloop van de film kunt u op uw gemak alle initiatieven bekijken en beslissen bij wie u wilt aanhaken.
  2. Heeft u zelf een initiatief voor vluchtelingen in uw omgeving? We horen graag in welke vorm. Dan kunnen we in overleg afspreken hoe kunt deelnemen  aan en zich kunt presenteren op het evenement.
  3. Kent u veel statushouders die toe zijn de taal oefenen met een taalmaatje of de stap willen zetten richting een baan, raden we u aan ze in te lichten over aanstaande filmvertoning. Ze worden dan tijdens de film geïnformeerd over alle initiatieven in de buurt en kunnen geholpen worden met het aanmaken van een profiel op refugeetalenthub.com
  4. Bent u lid van een Soroptimistclub in de omgeving en enthousiast over het evenement? We vragen u het voor te leggen aan het bestuur van de club. Cerutti Film zal u alle benodigde informatie toesturen per mail – backtosociety@ceruttifilm.nl.

Staat er nog geen vertoning met match-event gepland zijn er drie mogelijkheden.

  1. Bent u werkzaam bij een bioscoop die graag een vertoning wil? Neemt u in dat geval contact op met Abigail Prade.
  2. Bent u lid van een Soroptimistclub in de omgeving? Is uw bestuur enthousiast? Dan neemt Cerutti Film contact op met de plaatselijke bioscoop en kan er een vertoning met match-event worden gepland.
  3. Bent u al actief voor vluchtelingen in de omgeving en heeft u behoefte aan een evenement?

Bent u werkzaam in een bedrijf dat graag een vertoning wilt organiseren vragen we u te mailen naar Abigail Prade.

Bent u werkzaam bij een bedrijf dat zich graag aansluit bij de Refugee Talent Hub verwijzen we u naar: www.refugeetalenthub.com.